U20-landsholdsbacker og skader kan sætte Rødovre-trænerne under tungt pres i julemåneden

Rødovre Mighty Bulls har problemer med skader for øjeblikket. Store problemer endda.

Matthias Asperup, Julius Nyquist, Matt O’Connor, Nicklas Carlsen og Kasper Jensen var på skadeslisten i den nylige kamp mod Herlev, hvor Rødovre tabte 1-3. Så vidt vides var også Frederik Kaels tvivlsom til det sidste, så træner Lehtonen har virkelig haft sit at bøvle med, da han skulle sætte kæderne. 

I december kan det blive endnu mere problematisk, når især backlinjen skal sættes. Det er Rødovre Lokal Nyt, der skitserer situationen. 

Både Lasse Mortensen, Christoffer Frænell og Kasper Larsen synes at være gode emner til U20-landsholdets trup, og fortsætter skadesproblemerne hos Nyquist og Kasper Jensen, er der altså i værste fald blot tre backer tilbage hos Rødovre, når Olaf Eller tager sin endelige trup med på turen til Hviderusland.

Det kan blive hårde tider for Marco Illemann, Nick Crawford og Miro Keskitalo, der næppe bliver mindre slidt med de minutter, de kommer til at få. Det er naturligvis umuligt at spille med tre backer - det hørte til i de helt gamle ishockeydage - så et eller andet sted kan og skal Rødovre supplere op med ekstra folk. 

Måske fra 1. divisionsholdet i RSIK, der for øjeblikket har godt fat og er suverænt i spidsen for øst-tabellen og i øvrigt også har flest point overhovedet i landets næstbedste række. 

I hvert fald er der udfordringer forude for Rødovre-ledelsen, der skal overstå tre decemberkampe, mens U20-VM i Hviderusland står på. 

Magnus Carlsen og Frederik Kaels er også stadig med i U20-truppen, men er angribere. 


VIDEO: Shane Hanne om sit Rungsted-liv og kampen mod Odense i morgen Frederikshavn låner finsk back hos Jokerit Helsinki, erstatter Logan Pyett