Rødovre Mighty Bulls præsenterede Glashærderiet som deres nye hovedsponsor for den resterende del af sæsonen og den kommende sæson.

Det var en fin ishockeyaften i Rødovre i aftes, hvor 2697 fik en dramatisk overtidskamp på paletten, ligesom det også blev offentliggjort, at Rødovre Mighty Bulls har fået en ny hovedsponsor. Både for resten af denne sæson og for sæsonen 2019/20.

Glashærderiet, som nu pryder Rødovre-trøjen, er Sjællands eneste glashærderi og kan producere alt fra spejle og almindeligt tilskåret glas, til unikke og specielle CNC-løsninger. Med stærke fagfolk og topmoderne produktionsfaciliteter er Glashærderiet gearet til at løse specialopgaver inden for glas til hele landet.

Direktør Bjørn Sørensen om det nye samarbejde med Glashærderiet til klubbens hjemmeside. 

– Vi glade for, at vi kan præsentere en ny hovedsponsor i dag. Det er en ting, som vi har arbejdet på meget længe, og det er bestemt ikke let at finde de helt store partnere. Så vi glæder os meget til samarbejdet med Danny Olsen og resten af Glashærderiet.

– Det giver noget ro på bagsmækken, også selvom aftalen kommer lidt sent i sæsonen. Vi har hele tiden budgetteret med en hovedsponsor, så det, at det er kommet plads nu og for hele næste sæson, er vigtigt for klubben og for, at vi kan arbejde mod at nå det næste niveau – både på og udenfor isen, fortæller direktøren.


Utilfreds Skriko: – Vi taber fokus og topspillerne skal vågne op Bumagin afgjorde i overtiden