Mighty Bulls-direktør er svært begejstret over det nye koncept, som folk har taget godt imod

Rødovre Mighty Bulls er gået UNLIMITED og er ligesom de andre klubber i Metal Ligaen med på det nye koncept. Og ligesom hos flere af kollegerne har direktør Morten Nielsen oplevet en massiv fremgang i salget af sæsonkort på nuværende tidspunkt.

- Det er altid med lidt sommerfugle i maven, når man går ud og laver store ændringer på noget, så vi har selvfølgelig været spændte på, hvordan salget ville starte. Den første dag solgte vi omkring 10 procent af sæsonkortene fra sidste sæson og på to dage nåede vi 45 procent, fortæller han til klubbens hjemmeside. 

- Der har været rigtig mange positive tilkendegivelser de fans, som vi har snakket med. Men også fra eksempelvis vores frivillige og sponsorer, når vi har talt med dem. Det nye koncept er absolut ikke gået ubemærket hen, og det viser den flotte opbakning også.

- Lige nu har vi solgt omkring 15 procent flere sæsonkort end i hele sidste sæson, så det er bare fantastisk og imponerende, at der er blevet taget så godt imod det. Vi ved, at det betyder meget for spillerne på isen, at de får den ekstra power i benene med støtten fra tribunerne, så vi glæder os meget til, at de kan få endnu flere fans i ryggen i den kommende sæson, fortæller Morten Nielsen.


RETRO: Tryllekunstneren fra Voskresensk Feltet klart: Fire dommere dyster om BT's Gyldne Fløjte