Muse og Beaudry fortsætter sæsonen i Sheffield

I Storbritannien er den "almindelige sæson" for længst blevet aflyst op til flere gange, men for at få en omgang ishockey på benene inden sæsonen er ovre - og for at få sine landsholdsspillere i form til VM - har briterne arrangeret den såkaldte "Elite Series", der løber af stablen den kommende måned. 

Hele turneringen spilles i Motorpoint Arena i Nottingham, hvor hjemmeholdet spiller mod Sheffield, Manchester og Coventry. De fire hold mødes to gange i grundserien og spiller derefter semifinaler over to kampe og en bedst af tre-finale.

Holdopstillingerne er sat via en draft af tilgængelige spillere med britiske rødder og imports fra "hid og did". De to Rødovre-spillere, der kom til sidst i sæsonen, målmanden John Muse og backen Jeremy Beaudry, rejser videre fra København til Nottingham for at repræsentere Sheffield Steelers i den forkortede britiske sæson.

Også flere andre spillere med fortid i Danmark, Craig Peacock (Frederikshavn), Dave Philips (SønderjyskE) og Nick Dineen (SønderjyskE) træder op i den britiske "mini-liga". 

Den streames i øvrigt fra start til slut, men via betaling. Den billigste måde at se hver enkelt kamp er 53 kroner pr. kamp, hvis man køber samtlige kampe. Det koster i dagskurs 1285 kroner eller 149 britiske pund. Køber man en enkelt kamp, koster den 13 pund, som er lig med 112 danske kroner. 


Svensk avis: Nihlstorp tilbage til Malmö som målmandstræner i næste sæson Overtidskongerne: Frederikshavn er i kamp syv uden sejr i ordinær spilletid