Over 500 Metal Liga-kampe blev det til for den centrale Rødovre-spiller

Steffen Klarskov har valgt at stoppe ishockeykarrieren for at hellige sig til den civile karriere.

Det skriver Rødovre Mighty Bulls på sin hjemmeside og meddeler dermed et farvel til en af de mest markante skikkelser i Metal Ligaen i det seneste tiår. Klarskov har primært spillet for Rødovre i sin karriere, men har også haft ophold i Frederikshavn, Aalborg og Herning. 

Rødovre havde gerne set Klarskov som en del at holdet i den kommende sæson, men vi forstår og respekterer naturligvis beslutningen om, at der er opstået en spændende mulighed udenfor ishockeyen, som han ønsker at forfølge.

Steffen Klarskov fortæller om sit valg:

- Jeg har besluttet at stoppe min ishockeykarriere og fokusere på familie- og arbejdslivet, hvor jeg tiltræder en ny og spændende stilling, som ikke længere kan kombineres med en ishockeykarriere på fuld tid.

- Jeg vil gerne sige tak til alle i og omkring klubben. Holdkammerater, trænere, materialemænd og andet personale, som har været omkring klubben i min tid. Og stort tak til alle frivillige, som får kampafviklingen til at spille. Der skal også lyde en kæmpe tak til vores fans som altid har støttet os i medgang og modgang. Jeg ser frem til at følge med fra sidelinjen i fremtiden og ønsker det bedste for klubben som altid vil være i mit hjerte, siger han.

Steffen Klarskov startede som ungdomsspiller i RSIK og har i størstedelen af karrieren spillet for Rødovre. Han fik i 2009 debut for Mighty Bulls og har spillet over 330 kampe for førsteholdet. Det er også blevet til to sæsoner i både Aalborg og Frederikshavn samt et kort visit i Herning. I alt næsten 550 kampe i Metal Ligaen.

Klarskov har været i den danske VM-trup en enkelt gang - i foråret 2017 - hvor han noterede sig for en enkelt kamp i Köln. Både i Rødovre og på landsholdet har han altid fremstået som en spiller med en fin arbejdsvilje og en loyal holdspiller og derfor bliver det et tab af de større for Rødovre at skulle erstatte ham. 


SÅDAN SPILLES DE FØRSTE FIRE SEMIFINALER Pasanen: Ikke noget mirakel, hvis vi vinder