Svenskeren glæder sig til at spille Champions Hockey League

Victor Rollin Carlsson skiftede for nylig til SønderjyskE, og den stærke svenske center, der i sidste sæson leverede hele 60 point i 47 kampe, giver i et interview med SønderjyskE's hjemmeside sit besyv med i forhold til, hvorfor han skiftede fra Københavnsområdet til Vojens og omegn. 

- Jeg fik et rigtigt godt indtryk af organisationen efter at jeg havde talt med Mario og det indtryk blev kun bekræftet ved at tale med spillere der havde været i klubben eller spillet i ligaen i flere år.

- Det er ikke nogen hemmelighed at SønderjyskE som organisation har et godt rygte og helt sikkert er en af de bedste organisationer, om ikke den bedste, i hele ligaen. Jeg må nok også indrømme det at få chancen på et hold der kan spille med om medaljer og som skal i CHL vejede tungt i mine overvejelser, lyder det fra Rollin Carlsson. 

. Som spiller ville jeg nok beskrive mig selv som en smart tovejs-center og ganske allround i mit spil. Jeg kan lide at spille meget og mange minutter. Det at arbejde stenhårdt ligger i min natur og så synes jeg egentligt at jeg har en ganske god næse for at score mål, siger han. 

I fjor var han en del af Metal Ligaens måske farligste kæde sammen med Brett Thompson og Johan Skinnars. 


U20-landsholdets kamp måtte afbrydes på grund af isproblemer SÆSON 2020/21: Her er dommernes fokuspunkter