20 måneders pause er slut for Jonas Røndbjerg, der tørner ud for Rungsted

Rungsted Seier Capital bekræfter her til aften, at Jonas Røndbjerg vender hjem til klubben. 

Han præsenteres således på klubbens hjemmeside. 

- Jonas har nået at spille tre sæsoner for Växjö Lakers i SHL, som han blev svensk mester med, han er blevet drafted som #65 af Vegas Golden Knights, han har været kaptajn for det danske U20-landshold til A-VM og så har han spillet én enkelt kamp i AHL, inden en skade satte karrieren på stand by.

- De seneste 20 måneder er det kun blevet til én eneste ishockeykamp for det danske stortalent, der har gennemgået to operationer, men nu igen er "fit for fight" til at spille ishockey, lyder det fra Rungsteds sportschef Morten Hagen. 

- Med kun 12 angribere på kontrakt på nuværende tidspunkt, kommer lånet af Jonas Røndbjerg som en kærkommen mulighed for at styrke bredden på holdet en anelse.
Jonas har ikke spillet i lang tid, og skal selvfølgelig bruge noget tid på at komme i kampform, men jeg har en forventning om at en spiller af hans kaliber selvfølgelig kan gøre en forskel i Metal Ligaen, tilføjer Hagen. 

Lånet af Jonas Røndbjerg gælder for resten af sæsonen, eller indtil Vegas Golden Knights vælger at kalde ham tilbage til Nordamerika, skriver Rungsted Seier Capital. 


Fuglen er fløjet: Adam Cracknell er rejst hjem til Edmonton Kampen i Herning aflyst grundet Corona: TV2 sender i stedet fra Odense