De danske mestre siger farvel til yderligere tre imports

Aalborg Pirates har en travl sæson forude, der begynder med Champions Hockey League-action. 

Her skal nordjyderne møde Luleå, Sparta Prag og finske Jukurit fra Mikkeli i en turnering, der åbner inden Aalborg Pirates for alvor tager fat på at forsvare mesterskab og pokaltitel på hjemlig.

Dermed er sportschef Ronny Larsen også i fuld gang med at sætte truppen på plads til 1. august, hvor nordjyderne - sådan nogenlunde - går på is igen i Sparekassen Danmark Isarena.

Danskersiden er mere eller mindre klar, mens staben af udenlandske spillere langt fra er intakt. Kun Kirill Kabanov er indtil nu på plads i Aalborg, mens Ian Edmondson er skiftet til svenske Västervik i Allsvenskan. 

I et interview med Rishøjs Corner - se det hele nedenfor - slår Ronny Larsen fast, at yderligere tre udlændinge med sikkerhed siger farvel til Nordjylland i den kommende sæson. 

- Vi kommer ikke til at gå videre med Johan Skinnars. Emilio Romig skal tilbage til Østrig - det vidste vi - og Dylan Steman stopper sin karriere. Derudover er det åbent spørgsmål, hvem der kan komme og blive, siger Larsen til Rishøjs Corner.

Dermed kan Pierre-Olivier Morin, Charlie Curti, Stephen Anderson og altid trofaste Victor Panelin Borg altså være aktuelle for Pirates, der lige nu primært søger efter backer. 

- Vi skal gerne op på otte backer, og fem danskere i truppen, ligner det yderligere tre importbacks, siger Ronny Larsen, der ikke umiddelbart agter at gå op på ni imports, som nu er aftalt blandt Metal Liga-klubberne. 

- Jeg ved, at vi stemte imod at øge til ni udlændinge, så umiddelbart kommer vi ikke til at gå længere op. Hos os er det danskerne, der bærer holdet, og udlændingene, der supplerer, konstaterer Aalborg-sportschefen. 

Se hele interviewet med Ronny Larsen nedenfor. 


Herning henter Danmarks banemand fra VM 2018 Christian Mieritz rykker fra Frederikshavn til Herning