Aalborg Pirates-sportschefen bryder sig ikke om at udlændingeloftet er forhøjet

Aalborg Pirates er forsvarende dansk mester med en solid og stærk danskerstamme. 

Klubben er også en af dem - om der var flere, vides ikke - der stemte imod at hæve udlændingeloftet fra otte til ni imports i de kommende to Metal Liga-sæsoner, som det altså nu er besluttet. 

Sportschef Ronny Larsen mener ikke, at det er godt for dansk ishockeys udvikling, at der bliver taget yderligere ni pladser, som kunne være gået til danske spillere. 

Det siger han til Nordjyske. 

- Så ved jeg godt, at andre vil pege fingre af mig og sige, at vi kan sagtens have den holdning, når vi har så mange dygtige danske spillere. Men sandheden er, at det er noget, vi har arbejdet hårdt for igennem de seneste år. Det er noget, vi har opbygget, og jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvad de andre gør, men jeg mener, at vi har gjort noget, som andre klubber også sagtens kan gøre, siger Ronny Larsen - altså til Nordjyske. 

Det er Danmarks status som A-nation, der blandt andet står på stil, konstaterer Ronny Larsen yderligere overfor avisen. 

- Vi skal forsøge at give vores talenter de bedste forudsætninger for at slå igennem på seniorplan. Det gør vi ikke ved at tillade flere udenlandske spillere. Det er den forkerte retning for dansk ishockey, lyder det fra Aalborg Pirates-sportschefen. 


Henrik Mærsk fortsætter i Esbjerg SHAWN O'DONNELL rykker fra Østrig til Tyskland