Spillemæssigt var det ikke helt godt, sagde Rungsted-forwarden efter kampen i Herlev

Nikolaj Rosenthal og Rungsted Seier Capital hev to point hjem med hiv og sving i aftes i Herlev. 

De forsvarende mestre vandt 6-5 over hjemmeholdet efter at have vendt fra 3-5 i slutfasen, inden Rasmus Andersson afgjorde tingene i overtid. Men spillemæssigt var det ikke alt for godt, hvad Rungsted leverede, erkendte Nikolaj Rosenthal efter kampen. 

- Selvfølgelig står jeg med en bedre følelse, end hvis vi havde tabt. Men vi spillede ikke nogen god kamp i aften. Stor cadeau til Herlev, der tager teten i store dele af kampen, sagde Rosenthal efter TV2 PLAY's transmission i aftes. 

- Til gengæld er det stor moral, at vi kommer tilbage og vinder kampen i overtid. Det er den moral, der har kendetegnet os i Rungsted i de seneste sæsoner. Vi giver aldrig op mod et Herlev-hold, der stensikkert kommer til at spille en god sæson, lød det fra Rosenthal. 

Der er et par uger til, at Rungsted igen skal i Metal Liga-aktion. Forinden skal de forsvarende mestre til Donetsk og Klagenfurt for at spille Champions Hockey League. 

- Det bliver spændende for os og en anden slags opgave end SønderjyskE's med Rögle, Zug og München. Det er andre matchninger end tidligere og vi møder hold, som vi reelt har en chance mod, lød det fra Rosenthal.

Rungsted drager af sted på sin lange europæiske odyssé torsdag morgen. 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Rungsted BILLEDER: SKARPE SKUD FRA HERLEV-RUNGSTED