Rødovre fik en tilforladelig afslutning på sæsonen

Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy 3-1 (0-0,3-1,0-0) Der var masser af unge mennesker på isen i Rødovre Centrum Arena denne aften. Ikke blot hos hjemmeholdet, mens også hos gæsterne, der havde en hel del nye navne på holdkortet som træner Jason Jaspers havde proklameret allerede inden kampen.

Rødovre har i denne sæson haft Esbjerg som favoritmodstander, og det fortsatte i aften, for Mighty Bulls endte med at vinde 3-1 over gæsterne i Vestjylland i en anden periode, hvor tingene eksploderede efter 20 målløse minutter.

Inden kampen i aften stod Christopher Rübenach noteret for et enkelt mål i Metal Ligaen og fem assister dertil. I aften spillede han hovedrollen.

Inden Rødovre kom på tavlen scorede Esbjerg dog et pænt mål, da Kerbashian, Scheel og Philip Schultz som afslutter kombinerede sig flot igennem og satte 1-0-målet for gæsterne. Der var masser af plads til Energy-folkene i tiden 30:19.

Der gik dog blot lidt over et halvt minut, så var der udlignet. Christopher Rübenach leverede en formidabel pasning op gennem det meste af banen og fandt Brady Vail, der scorede sikkert.

Det gav Rødovre momentum og inden periodens afslutning fik hjemmeholdet scoret to gange.

Først da Magnus Carlsen tørrede Oscar Schulze ved banden og forsøgte sig. Christopher Rübenach var over returen og scorede til 2-1. Det var i tiden 37:59 og blot 14 sekunder senere scorede hjemmeholdet såmænd igen.

Gæsterne var uopmærksomme og pludselig stod Rübenach fri igen. Han eksekverede stensikker til 3-1 og fuldendte dermed sin bedste hockeyaften som Metal Liga-spiller.

Og mon ikke Rübenach denne aften også anbefalede sig som Metal Liga-spiller i den kommende sæson?

Esbjerg havde tankerne på Frederikshavn og fredag aften og kom ikke tilbage i tredje periode, mens Rødovre satte kronen på en fornuftig sæsonafslutning, hvor mange unge spillere fik chancen for at vise Rødovre-DNA.