Rungsted er for alvor ved at komme i gang i Metal Ligaen og leverede et flot comeback i dagens sene Metal Liga-kamp

Det hele endte i samme kampbillede som i mange af matcherne mellem Rungsted og Rødovre i sidste sæson.

Rødovre var med langt hen i kampen, førte endda, men endte alligevel med at blive overløbet af Rungsted. Det blev 5-3 til de forsvarende mestre i den sjællandske klassiker, der definitivt blev afgjort i tredje periode på en kæmpe fejl, der på mange måder var symbolsk for Rødovres tilstand lige nu.

Brendan Harms havde pucken fuldstændig upresset i venstre side af egen zone, men valgte at lægge pucken ind over midten, hvor Daniel Madsen stod og sagde tak for chancen.

Kort efter havde samme Madsen sænket sat pucken ind bag William Rørth og kampen var afgjort til Rungsteds fordel.

Det så ellers ikke sådan ud i første periode, hvor Rødovre og især Magnus Carlsen var flyvende. Den unge tekniker scorede to gange og Johan Lundgren var over en retur, således at Rødovre førte 3-1 efter 20 minutter.

En overraskelse, ikke sensation, lå og lurede i det nordsjællandske, men kampen vendte lige over halvvejsmærket.

Morten Jensen fandt Mattias Person med en formidabel, lang pasning og Persson ekspederede videre til sin makker Marcus Olsson, der reducerede til 2-3. Kort efter blev det 3-3, da genopstandne Tim Daly igen hamrede pucken ind fra kort afstand. Rørth var prisgivet.

Det samme var Rødovre-målmanden mere eller mindre også, da Olsson smækkede 4-3-pucken ind fra kort afstand. Rungsted-kaptajnen var ganske umarkeret.

Rødovre forsøgte hårdt i tredje periode, men Madsens mål efter 45 minutter lukkede mere eller mindre kampen.

Rungsted på vej opad i tabellen, mens Rødovre stadig sidder fast på sidstepladsen. God optakt for mestrene før kampen mod Herning på mandag, og de to vigtige matcher mod Rouen i Champions Hockey League.

SKARPE SKUD: Se billederne fra kampen mellem Herlev og SønderjyskE Esbjerg brød overtidsforbandelsen og slog Herning 4-3