Min forhåbning er, at den større eksponering vil øge interessen fra sponsorer, siger Thomas Friberg

Den danske Metal Liga lancerede onsdag en banebrydende tv-aftale, som betyder, at TV2 PLAY sender samtlige kampe direkte i den kommende sæson. 

Det er en aftale, der naturligvis glæder direktørerne rundt omkring i Metal Ligaen. Eksempelvis Thomas Friberg, der "sidder med" de forsvarende guldvindere fra Rungsted, der både skal spille Metal Liga og Champions Hockey League i den kommende sæson. 

- Efter mange år hvor vi har haltet efter eksponeringsmæssigt, i forhold til f.eks. håndbold, er der nu endelig mulighed for at komme bredt ud på en stor platform. Min forventning er at flere danskere vil begynde at følge ishockey de kommende år, men som klubber har vi nu også en forpligtelse til at levere et godt produkt, siger han. 

- Min forhåbning er, at den større eksponering vil øge interessen fra sponsorer: Primært lokalt, men også nationalt, vil det give os bedre muligheder for at sælge vores produkt bredere, end vi kan i dag, tilføjer Friberg. 

- Tilskuerne skal vænne sig til at vi spiller på forskellige dage og tidspunkter, men det har man gjort med succes i Superligaen i fodbold gennem mange år, så jeg er sikker på at vores tilskuere også nok skal tage godt imod det. For nogle kan det også blive en fordel at det ikke altid er de samme spilledage, hvis man har andre fritidsinteresser som afvikles på faste datoer, med sammenfald af vores tidligere spilledage, konstaterer Rungsteds direktør. 


NY DOKUMENTAR på vej: Se traileren til filmen om Hernings ishockeymirakel Herning og Jyske Bank Boxen inviterer til ny VM-folkefest i 2025