Rasmus Andersson testes op til kampen mod Herlev, U20'ere hjemme fra Minsk

Rungsted Seier Capital er et af de hold, der har været hårdt ramt af skader og "U20-afbud" på det seneste, men nu lysner det måske for de forsvarende mestre. 

Det skriver direktør Thomas Friberg i klubbens kampprogram, hvor han fortæller, at Rasmus Andersson testes op til aftenens kamp mod Herlev.

Desuden har Rungsted altså U20-landsholdsspillerne Gustav Green og Oscar Schulze tilbage i folden efter overstået tjeneste ved Division IA-VM i Minsk. 

Det lysner altså på den måde, at det nu kun er Bertram Jelert, Mikkel Persson og Anders Poulsen, der definitivt er ude for Rungsted, der dermed kan arbejde sig videre mod den top fire-placering, der er målet for grundspillet. 

Hvis vi skal være realistiske, er hullet op til Aalborg Pirates, der er 16 point foran, og har to kampe i hånden, nok blevet for stort. Men konkurrencen om de efterfølgende pladser er skarp, og vores forhåbninger er en top fire-placering, siger Friberg. 


Rødovre-sportschef om udlændingeloftet: En debat med rigtig mange nuancer Gentofte Stars: Selvfølgelig vil ligaen have gavn af flere danske spillere