Også i Rungsted er der indsamling til kampen mod kræften

Danske Ishockeyfans knækker cancer-indsamlingen er helt oppe på over 17.000 kroner, og dermed synes fansene - med Odense Bulldogs Support som initiativtager - som minimum at nå målet på 20.000 kroner.

I aften får fynboerne og de danske ishockeyfans formentlig et godt tilskud fra Rungsted Ishockey Support, der har sat et større arrangement i gang for at samle penge ind til kampen mod cancer. 

Der er blandt meget andet en konkurrence, hvor man kan tippe på resultatet af kampen mellem Rungsted og Frederikshavn via supporternes Facebook-side - klik lige her. 

Der vil også være store præmier på spil i en speciel kaste puck-konkurrence, ligesom Rungsted-spillerne har Knæk Cancer-logoet på hjelmen. Samtidig vil der være indsamling i spillernes omklædningsrum.

Det bliver en god ishockeyaften i aften i Rungsted i aften med kvalitet på isen og kamp for en god sag på lægterne. Der er kampstart 19:30 i Bitcoin Arena. 


Duus er direktør og Arvidsen sportschef i Gentofte Stars Elite-satsning OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks