Da først Rungsted kom foran, var hjemmesejren ikke truet

Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles 6-3 (3-0,1-1,2-2) Det sjællandske brag i Concordium Arena endte med en ganske sikker hjemmesejr til Rungsted, der dermed sikrede sig sin første sejr i ordinær spilletid i denne sæson.

Herlev startede ellers hidsigt ud. Anton Johansson skød klokkerent på stolpen efter et lille minut, men et minuts penge senere var det Malte Setkovs tur til at ramme stolpen i den anden ende.

Billedet i første periode var Rungsted mest på pucken, Herlev lurende på omstillinger.

Der var spillet lige over 14 minutter, da Tim Wahlgren var først over en løs puck i et Rungsted-powerplay.

Svenskerens scoring var startskuddet til et kæmpe bombardement mod Herlev-målet. Lucas Andersen gjode det til 2-0 på endnu en løs puck og Filip Karlsson drønede 3-0-scoringen ind, da han blev sat op efter en vunden faceoff. Forrygende Rungsted-afslutning på første periode.

Der var spillet et minut af anden periode, så satte Rasmus Andersson hjemmeholdets fjerde scoring. Det gik frem og tilbage i en ganske underholdende midtperiode, der også bød på et brændt straffeslag af Rungsteds Maksim Popovic. Han ramte indersiden af stolpen.

Kort efter straffeslaget fik Herlev sit første mål, da Alexander Lindqvist-Hansen afsluttede en omstilling. 4-1 efter to perioder og et tidligt Herlev-powerplay til at begynde tredje periode. Her havde Gustav Green faktisk den største chance, da han kom af sted på en friløber.

5-1-scoringen kom i det 47. minut, hvor Lucas Andersen snuppede pucken fra Magnus Povlsen og satte Matthias Asperup op til scoring.

Det lignede en sikker hjemmesejr, men Herlev fik et lille håb, da Anton Johansson scorede i powerplay og Niclas Heinerö omsatte en styring til mål. 5-3 med seks minutter igen.

Lucas Andersen var banens bedste denne fredag aften og slukkede for kampen med sit 6-3-mål fire minutter før tid. Et gennembrud i højre side blev afsluttet med et perfekt skud op i fjerneste hjørne. Det var kampens sidste højdepunkt på en aften, hvor Rungsted vandt fortjent over de sjællandske rivaler.

GOALSHOW: Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls SønderjyskE stækkede høgene