Statistisk kig på Rungsted-spillerne i serien mod Rødovre

Rungsted Seier Capital-mandskabet har holdt en god og lang pause efter serien mod Rødovre, og det betyder - på den positive vej - at skadede spillere stille og roligt har kunnet restituere og blive klar til de kommende kampe mod SønderjyskE. Ikke mindst Nikolaj Rosenthal, som slet ikke spillede mod Rødovre, er måske igen med mod SønderjyskE.

Til gengæld er det sikkert og vist, at Marcus Olsson ikke er på holdet tirsdag aften i Bitcoin Arena. Vi snupper her et par hurtige nedslag i Rungsteds tal fra serien mod Rødovre, hvor vi noterer os: 

Cristopher Nihlstorp står med en redningsprocent på 90,7 (97 redninger på 107 skud) for lige godt 240 minutter på isen. Han var skiftet kortvarigt ud med David Grubak i den første kamp i serien, men var tilbage efter tre minutter på bænken.

De tre backer Shane Hanna, Tim Daly og Morten Jensen er ikke overraskende de mest brugte spillere hos Rungsted. Som i suverænt mest brugte. 106 minutter til Hanna, 104 minutter til Jensen og 101 minutter til Daly i de fire matcher. Nichlas Hardt er på fjerdepladsen som den mest benyttede angriber med 84 minutter på isen. Charlie Sarault (81) og Mattias Persson (79) er også markante, inden der er et større gab ned til de øvrige spillere.

Charlie Sarault er topscorer med 8 point (1+7) foran Shane Hanna (3+2) og Tim Daly (3+1).

Flest mål er sat ind af Shane Hanna, Mattias Persson og Tim Daly, der alle har scoret tre gange. 

Plus/minus-statistikken er toppet af Shane Hanna og Mattias Persson (+6), mens Jacob Gammelgaard, Charlie Sarault og Nichlas Hardt står med +5. I den anden ende har Alex Wideman noteret sig for -3, mens en håndfuld spillere står med -1. 

Hampus Gustafsson står med den bedste faceoff-procent på 56 procent vundne faceoffs, og den store svensker synes at være steget i værdi for holdet, som sæsonen er skredet frem. 

Tim Daly skyder løs med 48 skud - 12 forsøg pr. kamp - og har ramt målet 30 gange. Shane Hanna og Morten Jensen er de to spillere, der ellers har skudt mest. Der kommer med andre ord rigtig meget offensivt fra Rungsteds bageste folk, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse for Mario Simioni og SønderjyskE.

Hampus Gustafsson, Mattias Persson og Nichlas Hardt har skudt mest på mål af Rungsteds angribere, mens det måske er overraskende, at vi ikke offensivt har set så meget til Rasmus T. Andersson, der scorede det afgørende mål i den første kvartfinale. Han står i alt noteret for to point, 17 skud på mål, hvor af ni har ramt modstanderens kasse.

 


Her er Peter Fredbergs bud på DM-finalisterne Grønvaldt: Vi havde fortjent at vinde serien