Endelig gang i Bitcoin Arena igen

Rungsted Seier Capital har med mange fornemme indkøb skudt sig direkte ind som en af de absolutte favoritter til DM-guldet. 

Holdet fra Nordsjælland har med mange prominente folk skabt en af de mest navnkundige trupper, vi har set i Metal Ligaen i de seneste sæsoner, og onsdag eftermiddag tog Rungsted så hul på træningen.

Nichlas Hardt - et af flere store danske navne, der er hentet hjem til Metal Ligaen - var at finde på isen, og det samme var samtlige af Rungsteds svenskere. Dermed også et spændende goddag til Christopher Nihlstorp, en meget meriteret målmand, der stadig er frisk og i topform og med egne ord helt klar til et nyt eventyr sammen med vennen Mattias Persson.

Rungsted havde en håndfuld spillere med fra 1. divisionsholdet fra moderklubben RIK med for at fylde op i kæderne og som erstatning for de nordamerikanere, der endnu ikke er landet. 

Vi husker, at der er "de gamle" i form af Tim Daly, Shane Hanna og Charlie Sarault, mens Alex Wideman kommer ind som ny mand fra tyske Crimmitschau i DEL2.

I alt 23 spillere på plads og gennemgående masser af spænding omkring denne sæsons Rungsted-hold. 


Mac Gregor Sharp skifter til italiensk ishockey VIDEO: Christopher Nihlstorp føler sig stadig helt frisk