I aften går det løs med ishockey på TV2 PLAY - hvem producerer, hvem kommenterer - du får en lille FAQ lige her

Når Metal Ligaen i aften går i gang, bliver det også med en historisk premiere på livestreaming fra samtlige kampe i grundspillet og slutspillet. Det vil sige, at omkring 250 ishockeykampe fra grundspillet og slutspillet bliver sendt live.

Det sker på TV2’s platforme og for at se kampene i Metal Ligaen skal du tilkøbe – hvis ikke du allerede har den – TV2 PLAY FAVORIT + SPORT. Så får du ishockey på første række lige fra premieren mellem Herlev Eagles og Rungsted Seier Capital og helt frem til finaleserien i april.

- Vi glæder os enormt til at præsentere ishockey for både gamle og nye fans, og vi satser hårdt på at løfte et produkt af ypperste kvalitet. I aften er en dag, vi har ventet længe på, siger kommerciel chef for Metal Ligaen, Thomas Bjuring.

Ishockeyfans, der så landskampene mellem Danmark og Frankrig og Danmark og Sydkorea har allerede stiftet bekendtskab med produktionerne, der bliver leveret af produktionsselskabet DMC in Sports.

Det bliver med fem minutters intro til kampen, interviews i pausen og efter kampen og en produktion af samme kvalitet som i flere andre toneangivende europæiske ishockeyligaer.

- Testfasen op til Metal Liga-premieren har været intens, men vi er kommet på plads og kan næsten ikke vente med at præsentere dansk ishockey og Metal Ligaen på TV2’s platforme, siger Anders Antonsen, der er Country Manager for Sportway/DMC in Sports i Danmark.

Tilskuerne skal lære en række nye kommentatornavne at kende. Foreløbig er Henrik Bauch, Søren Kaster, Olaf Eller og Michael Søvsø på posten og i løbet af september kommer TV2’s rutinerede og kendte ishockeyreporter Lars Fink ind i loopet. Der vil løbende blive lagt nye navne til, indtil holdet rammer et sted mellem 10 og 15 kompetente kommentatorer.  

Premieren løber over skærmen 18:55 fra Spar Nord Arena og fredag er der ishockey fra både Aalborg og Esbjerg til rådighed. Vi glæder os til at præsentere HVER ENESTE Metal Liga-kamp live for dig.


Før sæsonen: Herlev Eagles Superligaklubber og hele Metal Ligaen i fælles hyldest og indsats for de danske soldaterveteraner