Træner Patric Wener glæder sig til at komme i sving igen

Herlev-træner Patric Wener understreger straks, at resultatet ikke betyder så meget for ham i aften, når det endelig går løs i en ishockeykamp igen.

- Til gengæld glæder jeg mig rigtig meget efter de her seks måneder. Det er dejligt bare at skulle spille hockey igen. Endelig er den tid kommet efter seks måneders ventetid, lyder det forventningsfuld fra Wener, der sender et helt nyt mandskab på banen i aften.

Væk er superkæden med Thompson, Skinnars og Rollin Carlsson, og Joonas Riekkinen og ”Flash” Lindquist er de eneste to imports, der er returneret til en ny sæson. Ind er kommet et nyt kuld af svenskere, og Eagles har altså nu hele syv blå-gule spillere i truppen. Det bliver altså også første gang efter tre sæsoner, at Herlev spiller uden holdets bankende hjerte, kaptajn Brett Thompson, der er skiftet til norsk ishockey.

- Al muligt held og lykke til Brett. Fantastisk person og en dygtig ishockeyspiller, der fortjener det bedste. Men i Joonas Riekkinen har vi altså fået en ny kaptajn, der har kæmpestor erfaring. Jeg tror på, at vi kan rykke os i den her sæson. Det er målet, siger Patric Wener til Metalligaen.dk.

Han har hele sin ”svenske garde” med til Rødovre i aften, hvor Christian Elmose er eneste mand, der har meldt afbud. Reservemålmanden er på vej hjem fra Norge med U20-landsholdet.

- Jeg skal lige lære gutterne ordentligt at kende og vi skal ind i de nye systemer. Det er målet med kampen i aften, siger Wener.


LIVESTREAM: Mighty Bulls sender live fra første testkamp Rødovre med to imports og gode træninger bag sig