Skifter fra Herning og tilbage til den klub, der hentede ham til Danmark

26-årige Santeri Suistio er igen klar til at trække den hvide trøje over hovedet, og gør comeback i klubben, efter en afstikker til Herning Blue Fox. Finnen har skrevet en kontrakt for den kommende sæson.

Det skriver Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse, hvor Suistio præsenteres således: 

Det er tredje gang i karrieren Suistio er at finde i Frederikshavn White Hawks, hvor han har spillet små 150 kampe for klubben indtil videre. Nu bliver det heldigvis til endnu flere kampe for høgene, hvilket glæder sportschef Kasper Kristensen.

- Vi får en sulten Suistio tilbage, der arbejder seriøst og ambitiøst hver eneste dag. Han har et elegant skøjteløb, er god med pucken, og arbejder altid hundrede procent loyalt for holdet og klubben. En spiller, der har fået endnu mere rutine siden han var her senest, og en utrolig rar fyr, der altid er god at have i et omklædningsrum. Med Suistio tilbage i truppen, får vi også en spiller, der ved, hvordan det er at spille for White Hawks, og han har altid haft en stor plads i hjerterne på vores fans, lyder det fra sportschefen.

Selv siger finnen om sit comeback til Frederikshavn White Hawks.

- Jeg er virkelig begejstret for at vende tilbage til Frederikshavn. Byen har en hel speciel plads i mit hjerte, og klubben betyder ligeledes rigtig meget for mig. Jeg føler, jeg stadig kan tage nogle step frem i min karriere, og ser frem til igen at blive en del af holdet og klubben. Jeg var straks interesseret da klubben henvendte sig, og jeg har haft gode snakke med Kasper omkring, hvilken slags hockey man vil spille, lyder det fra Santeri Suistio.

Finnen ankommer til byen i slutningen af juli, og kommer til at spille med nummer 36 på ryggen.


DANIEL BAASTRUP stopper i Frederikshavn Rødovre forlænger med Niclas Krarup for yderligere to sæsoner