På flere måder giver et klubskifte mening for Energy-målmanden

Det blev i går offentliggjort, at 23-årige Mathias Seldrup skifter fra Esbjerg Energy til Frederikshavn White Hawks. Den vestjyske målmand med rødder i Herning har stået fire sæsoner i Esbjerg, og der var et par tungtvejende grunde til, at han nu ville prøve noget nyt. 

Det siger han i et interview med JydskeVestkysten.

 Vi var vel mere eller mindre enige om det. Energy ønskede at hente en ekstra målmand, så vi kunne dele spilletid, men det var jeg ikke interesseret i. Desuden var det også et klart minus for mig, at Marc (Pederson, red.) måske ikke er der fremadrettet - og så kom Frederikshavn på banen, lyder det. 

- Og så tror jeg bare, at jeg også har godt af en ny udfordring, men det bliver helt sikkert specielt, når jeg kommer tilbage til Granly Hockey Arena som målmand for Frederikshavn. Energy har været en fed klub at være i. Ingen tvivl om det, pointerer Mathias Seldrup.

I sidste sæson var han klar førstemand i buret for Esbjerg, der bragte Kasper Krog ind som backup. Målmandskabalen i Metal Ligaen mangler stadig at gå helt op, men med Seldrups skifte til Frederikshavn, synes et Thomas Lillie-skifte til Esbjerg - det har været rygtet længe - også at begynde at ligne en større og større mulighed.

Mon ikke de sidste målmænd i Metal Ligaen falder på plads i de kommende uger?


Esbjerg-direktør: UNLIMITED er ret genialt BRETT THOMPSON SIGER FARVEL: Herlev mister sin kaptajn til Stjernen i Norge