En af Metal Ligaens bedste backer er tilbage efter sommerferien

Rungsted Seier Capital har fornøjelsen af at præsentere en ny etårig kontrakt med den stærke canadiske back Shane Hanna.

Shane kom til Rungsted Seier Capital fra AHL inden den forgangne sæson, og viste sig som en af ligaens absolut stærkeste to-vejs backer.

Med 14 mål og i alt 50 point, blev Hanna den mest producerende back i Metal Ligaen, og nummer syv på den samlede topscorerliste.

Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen er ikke uventet yderst tilfreds med at det er lykkedes at hente publikumsfavoritten yderligere én sæson:

”Shane var efter min overbevisning ligaens bedste back sidste år, og jeg er utrolig glad for det lykkedes at overtale Shane til at vende tilbage til Rungsted. Han er en spiller der altid går forrest til træning både på,- og udenfor banen. Han kan spille mange minutter og han er en konstant trussel for modstanderholdet.”

Thomas Friberg har følgende kommentarer til processen omkring en ny kontrakt til Shane Hanna:

”Under normale omstændigheder ville vi næppe kunne holde på en klassespiller som Shane i Danmark, men kombinationen af usikkerheden på grund af Corona, og det faktum at Shane var meget glad for at være i klubben, gjorde det var muligt at hente ham tilbage


Første testkampe på plads: Endelig lugter det af hockey igen Craig Puffer er klar: Amerikansk wing forstærker Esbjerg