Den tidligere Odense- og Esbjerg-spiller rykker nu sydpå til Vojens

SønderjyskE Ishockey får tilgang af en stor og stærk canadier til den kommende sæson.

Klubben har skrevet kontrakt med Shawn O’Donnell, som viste sig godt frem i Metal Ligaen i sidste sæson, hvor han først gjorde det så godt i Odense Bulldogs, at Esbjerg Energy hentede ham i vinterens transfervindue.

Nu ligger det fast, at den 33-årige canadier tager endnu en tørn i Metal Ligaen, og SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over, at det bliver i Frøs Arena, at Shawn O’Donnell fremover får hjemmebane.

– Shawn O’Donnell er en stor og stærk spiller, som vi alle, der følger Metal Ligaen, lærte at kende i sidste sæson, da han viste sig frem med gode præstationer for først Odense Bulldogs og siden Esbjerg Energy. Han er sulten efter at komme tilbage og fortsætte i det gode spor i Danmark, og vi glæder os over, at det fremover bliver i en lyseblå trøje, at han skal vise sig frem.

– Han har en god størrelse og bidrager med en masse rutine. Han kender ligaen, men han har altså også omkring 200 kampe i AHL, så det er en spiller, der har prøvet lidt af hvert. Han kan både spille center og wing, og han viste i sidste sæson, at han også er en skarp afslutter, siger Klaus Rasmussen.

Shawn O’Donnell er den femte udlænding på holdkortet i SønderjyskE Ishockey til den kommende sæson, og Klaus Rasmussen forventer også, at der bliver præsenteret en sjette udlænding, inden sæsonen starter.


"FLASH" og TIKKINEN fortsætter i Herlev Eagles MATHIAS HANSEN forlænger med to år i Rungsted