Midtjyderne vandt med 6-2 over Frederikshavn White Hawks uden de store problemer

For tredje gang i sæsonen lykkedes det for Herning Blue Fox at besejre Frederikshavn White Hawks.

Efter to gange 2-0 i de to første kampe, blev det fredag aften til en 6-2-sejr hjemme i Kvik Hockey Arena, hvor midtjyderne satte sig på kampen mere eller mindre fra start til slut.

Målene faldt på samlebånd i første periode.

Mads Christensen bragte hjemmeholdet foran 1-0 tæt inde under mål, men kort efter bommede hans holdkammerat Tristan Pomerleau og faldt i egen zone. Pucken blev snuppet af Christopher Frederiksen, der flot lagde en baghånd op i nettaget bag Tadeas Galansky.

Herning kom hurtigt igen. Mathias From afsluttede flot en omstilling og Lukas Lundvald og Lukas Bang kombinerede sig til 3-1, som var stillingen efter de første 20 minutter.

Seks minutter inde i anden periode var formstærke Miska Humaloja på plads inde foran mål, hvor han slog en fin pasning i mål. Det var anden periodes eneste scoring.

Kevin Frydkjær kom ind i stedet for Galansky, men Frederikshavn-reserven blev svigtet af sit forsvar, da Thomas Vilstrup uden problemer og tæt under mål stod fri og satte 5-1-scoringen. Det var afgjort og dermed var de sidste to mål ren kosmetik.

Alexander Bumagin reducerede for Frederikshavn og Mads Christensen noterede sin første tomåls-kamp i sæsonen, da han satte scoringen til 6-2.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herning-Frederikshavn HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Rungsted