- Lad dommerne være i fred, sagde træneren til sine folk inden kampen mod Rødovre - som sagt, så gjort

SønderjyskE-træner Mario Simioni var som altid klar med sin analyse efter matchen mod Rødovre tirsdag aften. Og i modsætning til de seneste kampe havde Simioni roser til disciplin hos sine folk denne aften efter 5-1-sejren.

- Inden kampen havde vi talt om disciplinen. Igen. Jeg sagde til spillerne, at de skulle lade dommerne være i fred. Og det var en disciplineret indsats fra vores side i dag, lød dommen fra træneren i Der Nordschleswiger.

Stillingen efter de to første perioder var 0-0.

- Vi havde også gode muligheder i de første to perioder. Alene Daniel Nielsen havde fem gode muligheder. Efter 40 minutter var han totalt frustreret og blev på bænken, mens alle andre gik i kabinen. Jeg sagde til ham: Daniel, du må slappe af og tage det roligt og ikke tabe fokus. Du får flere chancer og skal nok få scoret dit mål, lød det fra Simioni.

Med sejren har SønderjyskE et glimrende udgangspunkt før de to sidste kampe, og Simionis tropper kan stadig ende på andenpladsen. Men også dumpe helt ned på femtepladsen i fald det bliver til nederlag i de kommende kampe mod Frederikshavn og Esbjerg.


Ben Cooper: Roser til Astorp, ikke helt tilfreds med alle Nordjyske Bank fortsætter som hoved- og arenasponsor i White Hawks