Truppen er nu komplet i det sønderjyske

SønderjyskE har sin trup på plads til den kommende sæson, hvor svenske Max Tjernström bliver sidste tilgang inden sæsonpremieren.

Klubben præsenterer ham således.

Max Tjernström har fået sin hockeyopdragelse i svenske MODO Hockey, hvor han også har spillet i de seneste to sæsoner. I sidste sæson var han holdkammerat med Villiam Haag, som SønderjyskE Ishockey for nylig skrev kontrakt med. I 2019-2020-sæsonen spillede han for Red Bull Hockey Juniors, hvor han prøvede kræfter med ALPS Hockey League. Derudover har han spillet 23 ungdomslandskampe for Sverige.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen glæder sig over tilgangen af Max Tjernström.

– Vi får i Max Tjernström en ung og sulten spiller, der er kendt som en god to-vejs-spiller. Han er en hårdtarbejdende center, der har den helt rigtige indstilling, og som vil arbejde hårdt for holdet og vores medaljemålsætninger. Vi glæder os til at se ham i den lyseblå trøje i Frøs Arena, siger Klaus Rasmussen.

Max Tjernström ser frem til at spille for SønderjyskE Ishockey.

– Jeg glæder mig meget til at komme over og spille for SønderjyskE. Jeg har talt med nogle spillere, der tidligere har været i klubben, og de har kun gode ting at sige om klubben, faciliteterne og fansene. Jeg ser frem til at blive en del af det, siger Max Tjernström.

Med tilgangen af Max Tjernström er holdet på plads til den kommende sæson, og Klaus Rasmussen glæder sig til, det går løs.

– Max Tjernström var den sidste brik i denne omgang, og nu kan vi se frem mod en spændende sæson. Vi starter op med syv importspillere, og ligatruppen består af 13 forwards, otte backs og to stærke målmænd, og der ud over har vi nogle juniorer, der kæmper for at banke på til ligaholdet, så der bliver stor kamp om pladserne.

– Nu ser vi i første omgang frem til fredag den 12. august, hvor vi åbner op med den første træningskamp, spillerpræsentation og hockeyfest i Frøs Arena, når vi tager imod lokalrivalerne fra Esbjerg Energy. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang, og vi tror og håber, vi går en sæson i møde med masser af gode oplevelser, siger Klaus Rasmussen.


White Hawks henter to backer i Sverige Svensk Aalborg-kæmpe takker af