Herning holdt Metal Final 4-håbet i live ved at vinde i Frøs Arena

Herning Blue Fox vandt 2-0 over SønderjyskE fredag aften og holdt hjemmeholdet nede på 19 skud. Tilbage til de gamle dyder med at blokere skud, dække tæt i defensiv zone og hjælpe målmand Simon Nielsen på bedst mulig manér. 

Det glædede naturligvis Nielsen, der havde store roser til holdkammeraternes arbejdsindsats.

 Vi arbejdede dem ud af isen, synes jeg. Det var hårdt, koncentreret arbejde i 60 minutter. Vores mest succesfulde kampe har alle været sådan her. I Aalborg og hjemme mod Frederiksen var det det samme, konstaterede han overfor Herning Folkeblad.

Træner Ben Cooper var mere eller mindre enig i Nielsens karakteristik af matchen.

- I den første kamp, vi havde mod dem i sæsonen, følte jeg, at de arbejdede hårdere end os, men i aften slog vi dem på arbejdsdelen. Vores forechecking var mere energisk, og vi fulgte dem i alle løb. Arbejdsindsatsen var den bedste del af vores præstation, sagde han - også til Herning Folkeblad.

Herning møder tirsdag aften Rungsted og her skal midtjyderne gentage triumfen og de tre point i ordinær for at holde sig inde i kampen om en plads i Metal Final4.


VIDEO: Højdepunkter fra kampen mellem Rungsted og Herlev BILLEDER: SKARPE SKUD fra kampen mellem Odense og Rødovre fredag aften