Den danske målmand overbeviste igen

Han er tidligere og ret aktuel Esbjerg Energy-målmand for bare få måneder, så vi kan med god vilje stadig kalde Mads Søgaard for "tilhørende Metal Ligaen" og dermed skrive om hans meritter i det nordamerikanske.

Ikke mindst så længe aalborgenseren - Søgaard er vokset op i det nordjyske - fortsætter med at være ubesejret i AHL, hvor han nærmest er usårlig i Belleville. I nat fik han sin fjerde start for Senators AHL-mandskab, og snuppede såmænd også den fjerde sejr.

Søgaard blev endda noteret for titlen som 1st Star i kampen.

Han reddede 37 af 40 skud i de 65 minutter og endte med at vinde straffeslagene i Bellevilles sejr, der endte med at være på 4-3.

Det var danskerens første sejr og optræden i Canadian Tire Centre i Ottawa, hvor Belleville for øjeblikket deler hjemmebane med NHL's Ottawa Senators, og den danske målmand fik måske en forsmag på sin hockeyfremtid, hvis han en dag slår sig ind hos Ottawa.

De første gode indtryk er i hvert fald leveret af den lange målmand, der står med en redningsprocent på 92,1 i sine første fire kampe. 

Som et lille kuriosum kan det også nævnes, at en anden dansker i nat forventes at stå i samme arena. Frederik Andersen skulle nemlig få comeback for Toronto, der i nat dansk tid spiller ude i netop Ottawa. 


LANDSKAMP LIVE: Her kan du se stream fra Rødovre i aften SCOTTY i fint selskab: Maskotparade ved H.C. Andersen Børne- og Ungehospital