Donationerne vælter ind og SønderjyskE gør status

Tidligere i dag blev det offentligt, at SønderjyskE i weekenden havde fået doneret over 100.000 kroner via en indsamling som en af klubbens ansatte, Jesper Rottbøl Danielsen, havde sat i værk. Han var i lørdags på cykeltur mellem Rødekro og Odense, hvor han fik hjælp af blandt andre ishockeyspilleren Mads Lund.

Turen gav over 100.000 kroner alene, og sønderjyderne er nu oppe på 1.118.596 kroner.

– Vi har modtaget og modtager fortsat henvendelser fra hele landet, og det er syv dage om ugen. Vi drømte tilbage i 2003 og 2004 store drømme om, at SønderjyskE, udover at sætte Sønderjylland på landkortet, skulle blive et folkeligt landsdelsprojekt for syd – og sønderjyderne.  Ser man på de mange, mange henvendelser, tilsagn og rørende hilsner, har landsdelsprojektet SønderjyskE virkelig stor værdi og betydning for rigtig mange mennesker, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen.

Han fortæller følgende om flere enkelte donationer, der glæder ham:

– Det er helt umuligt ikke at blive rørt, når man på nærmeste hold oplever den store interesse og ægte omsorg. Den frivillige hjælper ”Spæt”, som udover at levere hundredevis af timer i skyboksetagen før og efter kampene i Haderslev, møder personligt op med flødeboller, et brev og en flot donation.

- Eurodan Huse, som henvender sig på eget initiativ med gentegning af deres sponsorat før tid og hertil også med tilsagn om en hjælpende hånd til likviditeten. Talentafdelingen i Haderslev Fodboldklub, som sammen med spillerne har taget initiativ til en masse frivilligt arbejde til fordel for SønderjyskE. HF Sønderborg, der har doneret et beløb, som man ellers selv skulle have modtaget for at afvikle kampe i Broager Sparekasse Skansen.

– Og så må jeg bare fremhæve Meldgaard familien i Aabenraa. Den 1. maj kan de fejre 50-års jubilæum for virksomheden Meldgaard, og her er et af familiens store ønsker, at det går godt for SønderjyskE. I stedet for jubilæumsgaver opfordrer Meldgaard familien til, at der doneres penge i en indsamling til fordel for SønderjyskE. Det sætter en tyk streg under familien Melgaards mangeårige opbakning til SønderjyskE, og jeg kan kun udtrykke min dybeste taknemmelighed og respekt på vegne af os alle i SønderjyskE, siger Klaus B. Rasmussen.


Hvem står forrest i elevatoren? Så mange gange er klubberne rykket op og ned Han sprang ud i dansk ishockey: Victor Bäckman nu center i Malmö