Det vil være uansvarligt at afbryde sæsonen, siger Klaus B. Rasmussen

Der er pres på ishockeyklubberne og næsten ikke mulighed for tilskuere i hallerne herhjemme. Alligevel påpeger SønderjyskE-direktør og Ligaforeningens formand, Klaus Rasmussen, at det vil være "uansvarligt" at afbryde sæsonen. Det siger han i et interview med Der Nordschleswiger.

- En afbrydelse betragter jeg som urealistisk. Vi kan ikke lukke butikken, så forsvinder interessen for vores produkt. Vi har også en tv-aftale, som vi skal opfylde. Vi må hænge på og håbe på fulde lægter i slutspillet, siger Klaus B. Rasmussen, der dog pointerer, at situationen er alvorlig, som han udtrykker det. 

- Ishockeyklubberne er tvunget i knæ og til tælling lige nu. Der mangler likviditet, for der kommer ikke penge i kassen. De faste udgifter er stadig de samme. Ved fredagskampene er vores omsætning normalt mellem 150.000 og 200.000 kroner, ved vores seneste fredagskamp var omsætningen på 4.800 kroner, forklarer han til Der Nordschleswiger.

Hos SønderjyskE er de formindskede indtægter gået ud over spillernes daglige vilkår.

- Vi sparer så meget, vi overhovedet kan. For eksempel har vi sløjfet spisningen efter træningen og sparet den, simpelthen fordi der ikke har været penge dertil. Det hører nu til hver enkelt spillers ansvar at ernære sig ordentligt og sundt. Der bliver også sparet på materialerne, og noget bliver genbrugt. Bæltet er strammet, siger Klaus B. Rasmussen til Der Nordschleswiger. 

 

 


OPTAKT: Frederikshavn-SønderjyskE Fuld fart på Projekt Topdommer