William Boysen blev matchvinder for hjemmeholdet i Frøs Arena

SønderjyskE-Herning Blue Fox 4-3 (1-1,2-2,1-0) Der var god underholdning og masser af dramatik, da SønderjyskE med en 4-3-sejr over Herning Blue Fox tog et stort skridt mod Metal Final4 og nu står med 16 point i de første seks kampe.

Noget af en sæsonstart for sønderjyderne, der måtte arbejde hårdt og levere et stort comeback for at overvinde rivalerne fra Midtjylland. Det var dog SønderjyskE, der scorede det første mål i matchen, da Daniel Kønig Hansen - han er blevet målfarlig i denne sæson - smækkede en puck op i nettet bag Herning-målmand Mac Carruth.

Der blev udlignet inden pausen, og det var begyndelsen til et regulært Kevin Tansey-show. Den store back leverede ikke blot sit tredje, men også fjerde og femte sæsonmål, da han på næsten egen hånd sørgede for, at Blue Fox pludselig var foran 3-1.

De to første mål scorede han inde foran mål, hvor Tansey ser meget stærk ud både offensivt og defensivt, mens mål nummer tre blev klasket fremragende ind efter en tværpasning fra Mads Christensen i et kontraangreb. Herligt for Herning, der var på sejrskurs efter 25 minutter med en 3-1-føring.

Gæsterne kom uden Lukas Lundvald, Joachim Linnet og Petter Hansson, mens hjemmeholdet var uden Mathias Borring og Alexander Lavoie.

William Boysen ville det anderledes og reducerede til 2-3, da han erobrede pucken fra Mathias Bau Hansen, der kom i uføre i egen zone. Bau Hansen var rasende efter episoden, for han mente, at Boysen snuppede skiven med brug af ulovlige midler. Dommerne var ikke enige og 2-3-målet stod.

Det blev 3-3 inden periodens udløb, da Martin Eskildsen var på plads inde foran mål og fik pucken sneget ind bag Mac Carruth.

SønderjyskE skulle overleve tre mod fem i begyndelsen af tredje periode, og det lykkedes. Derefter indsneg der sig en vis stillingskrig, inden hjemmeholdet afgjorde kampen.

Det var igen William Boysen, der var på spil, da han styrede en puck perfekt i nettet på skuddet fra Oliver Gatz Nielsen.

Trods tungt Herning-pres overlevede hjemmeholdet og tog de tre point.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rødovre-Aalborg Sikker sejr til Aalborg i Rødovre