Skader og manglende motivation sender den unge forward ud af isen - foreløbig i den kommende sæson

SønderjyskE-forwarden Daniel Nielsen er ude af Metal Ligaen og SønderjyskE's lineup i den kommende sæson.

Det skriver Der Nordschleswiger, der har talt med den 23-årige Nielsen, der er kendt for sin arbejdsiver og kompromisløse stil. I 2018 blev han kåret til årets unge spiller i dansk ishockey, og havde efterhånden udviklet sig til en over-gennemsnittet spiller i Metal Ligaen.

Desværre har hans seneste sæsoner også været præget af skader - i sidste sæson satte en skulderskade en stopper for Daniel Nielsens sæson efter 25 kampe, og han nåede ikke tilbage til slutspillet. 

Det er en af årsagerne til, at han nu melder pause fra ishockeyen.

- Jeg spiller ikke ishockey i den kommende sæson. Jeg har behov for at tage afstand til ishockeyen. Det er en sport, hvor man skal dedikere sig hundrede procent, og lige nu er jeg ikke i stand dertil. Det er en blanding af skader og manglende lyst, der har rykket mig til den her beslutning, siger han. 

- Indimellem er det sundt at få afstand til tingene, men min beslutning betyder ikke, at jeg aldrig mere vil spille ishockey, tilføjer han. 

Dermed åbner den blot 23-årige Daniel Nielsen altså for muligheden for at vende tilbage til sporten på et tidspunkt. Han er kendt som et fysisk pragteksemplar og har i mange sæsoner også været en central skikkelse på de danske ungdomslandshold. 

 

 


Magnus Koch skifter fra Herlev til Herning Felix Scheel fortsætter hos Esbjerg Energy