Indstillingen var ikke god nok, konstaterede Kim Lykkeskov efter nederlaget i Rungsted i aftes

Et 3-6-nederlag med en håndfuld faste spillere ude af truppen er normalt ikke noget, der afstedkommer raseri på en sportschefs bord, men indstillingen var slet, slet ikke i orden hos SønderjyskE i aftes, konstaterede sportschef Kim Lykkeskov, der samtidig også er assistenttræner for Mario Simioni.

- Man kan tabe kampe, men ikke på den her måde. Jeg kan ikke acceptere, at man ikke giver sig fuldt. Opskriften er altid den samme, uanset om truppen er komplet eller ej. Hårdt arbejde giver succes hos SønderjyskE, men det var slet ikke at spore i aften (tirsdag), konstaterede Kim Lykkeskov overfor Der Nordschleswiger efter kampen i Bitcoin Arena og tilføjede:

- Rungsted kom alt for let til målene, og det var utilfredsstillende. Hvis man har fire nederlag på stribe og mange spillere ude, forventer jeg, at man kaster sig ned i skuddene og går til den i nærkampene. Jeg forventer hjerte, men det var ikke til stede i aften, sagde sportschefen. 

Fredag aften spiller SønderjyskE hjemme mod Esbjerg Energy og her ser Kim Lykkeskov meget gerne en helt anden indstilling:

- Jeg har indtrykket af, at alt for mange spillere håber, at sidemanden leverer arbejdet og overtager ansvaret. Der er spillere, der kun leverer 50 procent, andre 70 procent. Sådan vinder man ingen kampe. Kun hårdt arbejde bringer os tilbage på sejrssporet. Der er ingen undskyldninger, der gælder, lød det fra Lykkeskov. 

 

 


Blue Fox-aktører: Taktisk solid indsats i Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra kampen mellem Frederikshavn og Herlev