Der blev ikke trykket på panik-knappen i Vojens, siger sportschef Kim Lykkeskov i et interview med klubbens eget tv

SønderjyskE har haft en sæson, hvor tingene er gået op og ned. I november og december var der store spillemæssige problemer og skaderne og nederlagene væltede ned over Mario Simionis tropper. 

I kulissen - både som assisterende træner og sportschef - står Kim Lykkeskov, der disker op med en række ærlige meninger og holdninger i et interview med SønderjyskE TV over 22 minutter. 

Lykkeskov understreger, at man i Vojens og omegn ikke har været i panik på noget tidspunkt af sæsonen. Heller ikke da nederlagene kom i stimer. 

- Vi er ikke kendt for at have gang i svingdøren i SønderjyskE og Vojens. Det er ikke stedet, hvor spillerne vælter ud og ind i løbet af sæsonen. Derfor har der overhovedet ikke været panik i forhold til at hente nye spillere ind. Det føler vi faktisk er en styrke, siger Kim Lykkeskov, der også retter stor ros til SønderjyskE's administrerende direktør Klaus Rasmussen. 

- Vi har hele tiden haft hans fulde opbakning, og der har været fuldstændig ro på bagsmækken. Vi har løbende dialog med Klaus og hele tiden fulgt hans overvejelser omkring tilskuere, økonomi og ansvarlighed. Og igen: Der har ikke været panik, men selvfølgelig har der været overvejelser og dialog i forhold til at hente spillere, siger Kim Lykkeskov. 

Se og hør hele interviewet med Lykkeskov lige her: 

 


DEN HURTIGE PAUSESTATUS: Aalborg Pirates BUMAGIN OG SHUGG spiller på tirsdag i Rødovre