Sønderjyderne skærer i antallet af udenlandske spillere

SønderjyskE endte denne sæson med ni imports, men sådan bliver det langt fra i den kommende sæson, hvor Mario Simionis tropper forventes at nøjes med fem-seks udenlandske spillere.

Det siger SønderjyskE-direktøren Klaus B. Rasmussen til Der Nordschleswiger. 

- Noget af regnskabet hænger sammen med, hvad vi kan lokke til af danske spillere. Men vi går ud fra, at vi stiller med fem eller seks udlændinge i den kommende sæson. Og når sæsonen er ovre, slutter vi formentlig med seks eller syv udlændinge, siger han til til avisen. 

Det er ikke en spareøvelse, siger Klaus B. Rasmussen, der sammen med Mario Simioni varetager opgaven som sportschef hos mandskabet fra Vojens. 

- Det er en følge af, at vi forventer flere danske spillere i truppen. Vi går ikke på sparekurs, men holder budgettet fra i fjor og angriber den nye sæson med store ambitioner, lyder det. 

Fire spillere fra indeværende sæson bliver der ikke gensyn med: Alex Lavoie, Victor Björkung, Nicolai Bryhnisveen og Cam Spiro, mens SønderjyskE altså har Mike Little på kontrakt. Der Nordschleswiger mener at vide, at Gabriel Desjardins også har skrevet under, hvilket efterlader muligheder for et gensyn med Charlie Combs, Villiam Haag og Max Tjernström. 


Dansk U20-landsholdsspiller skifter til Odense Bulldogs I DAG BLIVER AALBORG TIL GULDBORG