Tre mand smittet i truppen i Vojens - alligevel blev det 8-3 over Rødovre

Gode, gamle René Holm er en mand, Mario Simioni kan stole på. Holm, der efterhånden er blevet 37 år, scorede for sønderjyderne i kampen mod Rødovre i aftes og lavede dermed sit point nummer 100 i den lyseblå trøje. 

Han var center i tredjekæden i en SønderjyskE-trup, der blot talte ni angribere. Tre mand- Mikkel Jensen, Victor Rollin-Carlsson og Anders Førster var ude på grund af positive Covid19-tests. Det bekræftede sportschef Kim Lykkeskov overfor Der Nordschleswiger efter kampen i Vojens.

- Det vækker bekymring. Vi håber, at det forbliver ved tre smittede, ellers er det alarmerende og vi begynder at se sårbare ud. Allerede nu er vi nede på tre kæder, siger han. 

SønderjyskE havde udover de coronaramte også Mike Little, Anders Biel, Mathias Borring og Dnniel Kønig Hansen ude med skader. 

- Vi spillede godt, ligesom i mange af de andre kampe hidtil, men forskellen var, at vi den her gang endelig fik scoret på en god del af vores mange chancer, siger Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE møder fredag aften Frederikshavn i en tv-kamp, hvor begge hold nu kommer til at slås for en plads i Metal Final4. 

 


Blichfeld: Jeg skal lige i gang igen VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rødovre