For syvende gang på stribe vandt Mario Simionis mandskab i Spar Nord Arena

Herlev Eagles-SønderjyskE 2-4 (1-2,1-2,0-0) SønderjyskE lever igen i det, der kan ende med at blive yderst spændende race om de fire pladser i Metal Final4.

I aften brød sønderjyderne Herlevs hjemmebanestime med en 4-2-sejr, der blev grundlagt via en solid defensiv indsats og stor effektivitet hos de lyseblå gæster på den svære udebane i Spar Nord Arena.

Det begyndte allerede tidligt, da Martin Eskildsen - han så ganske lettet og glad ud - var på plads tæt under buret og scorede sit første sæsonmål. Kort efter fik Herlev slået igen med en udligning ved Kyle Osterberg, der fik en forrygende pasning op gennem banen.

Osterberg eksekverede stensikkert.

Lukas Horak i Herlev-målet havde ikke sin bedste aften. Illustreret ved SønderjyskE's anden scoring, der blev sat af et ganske blødt skud fra Shawn O'Donnell.

2-1 til sønderjyderne efter første periode og den føring blev øget af Daniel Kønig Hansen i begyndelsen af anden periode, men hurtigt kom Herlev igen og fik reduceret da Lapenkov i powerplay igen viste, at han er en snu ræv med oplægget til Magnus Molge.

Patrick Galbraith fik hele to udvisninger for at forsinke spillet ved flytning af målet, men SønderjyskE overlevede via stærk boxplay og scorede i stedet det vigtige 4-2-mål.

Det var banens bedste for sønderjyderne, Shawn O'Donnell, der stod bag målet, som Mathieu Foget fik prikket ind.

Tredje periode blev med et ganske kontrolleret SønderjyskE-mandskab, der overlevede Herlevs faste forsøg på at reducere.

Det var syvende gang på stribe, SønderjyskE vandt i Herlev og Mario Simionis mandskab har det efterhånden ganske godt i Spar Nord Arena.

OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox White Hawks' Christian Mieritz er ude på ubestemt tid