Hjernerystelsen fra kampen i Odense plager Frederikshavn-spilleren

Da White Hawks for ni dage siden vandt 6-1 i Odense, var det en groggy Christian Mieritz der tog med bussen hjem til Frederikshavn. Han måtte udgå i løbet af kampen efter en tackling, og var noget ved siden af sig selv, da han blev hjulpet i omklædningsrummet.

Det viste sig efterfølgende, at Christian Mieritz har pådraget sig en hjernerystelse, hvilket er årsagen til at han ikke har været med i de seneste kampe mod Rungsted, Rødovre og SønderjyskE.

Christian Mieritz, der i øvrigt fylder 24 år i dag, siger følgende om episoden: 

- Jeg fik jo desværre en tackling i kampen i Odense, hvor det desværre kun var hovedet der blev ramt. Det har resulteret i en hjernerystelse, som holder mig ude af holdet på nuværende tidspunkt. Det går fremad, og det er heldigvis min første hjernerystelse i karrieren.

Hjernerystelser har der været en del fokus på i de senere år i dansk ishockey, og vi har desværre måtte se flere spillere indstille karrieren på grund af det. Så vidt kommer det ikke med Mieritz, der træner let med hver dag.

- Jeg prøver hver dag at træne og teste pulsen i at komme op, uden jeg får hovedpine. Men det er en svær proces, og jeg har på nuværende tidspunkt ingen idé om, hvornår jeg er tilbage på isen for fuld kraft. Det kommer helt an på hvordan hovedet har det, lyder det fra Mieritz.

 


SønderjyskE vandt igen i Herlev HØJDEPUNKTER: Se målene fra Herning-Herlev