Holdet skal være mere eller mindre på plads fra begyndelsen, siger Klaus Rasmussen

SønderjyskE har lagt strategien for den kommende sæson. 

Og i modsætning til tidligere, ønsker de lyseblå at have holdet mere eller mindre på plads til sæsonstart.

Det siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen i et interview med Der Nordschleswiger, hvor han pointerer, at sønderjyderne begynder sæsonen på syv udlændinge. 

- Vi starter med syv imports, og det er en mere end i sidste sæson. Det er også vores tanke at slutte sæsonen med syv imports, men det kan dog være, at vi lander på otte udlændinge i slutspillet, siger Rasmussen. 

- Vi har ændret vores strategi og vil gerne have vores trup klar til sæsonstart. Vi har tidligere oplevet, at markedet har været tomt i slutningen af sæsonen og at vi næsten har måttet vælge spillere med bind for øjnene. Det vil vi ikke opleve igen. Vi vil være klar fra sæsonstart og være konkurrencedygtige fra sæsonstart - også i forsøget på at kvalificere os til Metal Final4, lyder det fra SønderjyskE-direktøren. 

SønderjyskE har foreløbig tre imports på plads til den kommende sæson: Mike Little bliver i klubben, og han er suppleret af Alexander Lavoie, Charlie Combs og Gabriel Desjardins, der tidligere har været i SønderjyskE. 


SVENSK tilgang på målmandsposten i Rungsted Blue Fox ansætter scouting-hjælp i administrationen