Ny hoved- og arenasponsor hos ørnene i en treårig periode

Store nyheder fra Herlev Eagles i dag. En af dem er, at Spar Nord Bank bliver ny hoved- og arenasponsor for de kommende tre sæsoner. Dermed bliver PM Montage Arena fra den kommende sæson til Spar Nord Bank Arena. 

- Det er en for begge parter fremragende aftale, vi har indgået med SparNord Bank.Ud over Arenasponsoratet omfatter aftalen en række andre ydelser og SparNord Bank bliver den største sponsor i Herlev Eagles, siger Herlev-direktør Lars Skjøth, der naturligvis er i stor glæde over det nye engagement. 

- Spar Nord Bank er en stor professionel spiller på det danske sponsormarked og en aftale med dem viser, at vi har flyttet os betragteligt de seneste år i forhold til partnerskaber. Aftalen er endnu en blåstempling af vores projekt, siger Skjøth.

- PM Montage og Installation har det seneste halvandet år været Arenasponsor og vi vil gerne takke dem for det gode samarbejde vi har haft og fortsat vil have. PM Montage og Installation fortsætter som sponsor i Herlev Eagles, siger Herlev-direktøren. 

Spar Nord Bank har netop åbnet en ny filial i Herlev, og derfor giver det i den grad mening med sponsoratet. 

- Vi er utrolig glade for og stolte af at kunne udvide vores gode samarbejde med Herlev Eagles. Vi glæder os meget til at invitere indenfor i Spar Nord Arena, fortæller Jesper Slot Jensen, erhvervsdirektør i Spar Nord København og slutter:

- Vi ser frem til at bruge rigtig mange gode timer i ishockeyhallen og vi håber selvfølgelig på at kunne være med til at bringe endnu en guldmedalje til klubben, lyder det. 

 


"FLASH" vender tilbage til Herlev for den kommende sæson BRETT WELYCHKA skifter fra Esbjerg til Rødovre