- Vi gør alt, hvad vi kan for at genoprette de fejl, der måtte være sket, siger Anders Antonsen, CEO hos Sportway Denmark

Det var ikke til at overse, at der var store problemer med transmissionerne på Metalligaen.tv i aftes på en stor ishockeyaften med fire kampe.

Det er naturligvis også opdaget og noteret hos Sportway, der beklager problemerne.

- Vi er et stykke inde i sæsonen, og det er selvfølgelig ikke acceptabelt at seeroplevelsen ødelægges på grund af manglende kvalitet i vores produkt. Vi beklager problemerne og satser og håber på, at de mange ishockeyfans, der sidder ude i stuerne, har tålmodighed til at give platformen endnu en chance.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at genoprette de fejl, der måtte være sket. Vi er i fuld gang med at analysere på begivenhederne fredag aften, så vi kan servere en problemfri uge, når de næste kampe spilles, siger Anders Antonsen, CEO hos Sportway Denmark.

Hos Sportway bestræber man sig på at besvare alle henvendelserne til support i løbet af weekenden.

Hos Danmarks Ishockey Union er ligachef Claus Fonnesbech Christensen tilfreds med samarbejdet med Sportway.

- Vi erkender problemerne, der opstod i aftes og ved, at Sportway arbejder intenst på en løsning. Vi har fuld tillid til at en snarlig forbedring er klar, og oplever et rigtigt godt samarbejde parterne imellem, siger han.


Simioni: Tilfreds med spillet, vi brænder for mange chancer GOALSHOW: Se målene fra Aalborg-Herning