Den svenske angriber kommer med 240 SHL-kampe på sit cv.

Det nyeste navn på holdet til den kommende sæson i Rungsted er Filip Karlsson, der sin relativ unge alder til trods, kommer med en masse erfaring fra både SHL og Allsvenskan.

Den 27-årige center debuterede for Rögles seniorhold som 17-årig, og sæsonen efter scorede han sit første mål på seniorniveau, da han var med til at rykke Rögle op i SHL.

Her blev det til tre SHL-sæsoner inden turen gik til Linköping og videre til Oskarshamn.

Forrige sæson tog Karlsson turen til Västerås i Allsvenskan og sidste år var det så Kristianstad der fik fornøjelsen af den skøjtestærke angriber.

Filip Karlsson var egentlig på en flerårig kontrakt i Kristianstad, men da klubben ikke fik fornyet sin licens i Allsvenskan åbnede muligheden sig for Rungsted Seier Capital.

Filip Karlsson var ikke på vores radar, men da Kristianstad blev tvangsnedrykket åbnede der sig pludselig en mulighed siger sportschef Morten Hagen.

Da vi først begyndte at tale med agenten gik det rigtigt stærkt, og jeg tror Filip kan blive en rigtig stærk spiller i Metal Ligaen med det "skill-set" han kommer med slutter Morten Hagen.

Filip Karlsson får trøjen med nummer 36 på ryggen og kontrakten gælder for én sæson.


Canadisk forward til Aalborg Pirates OSKAR DRUGGE SKIFTER til østrigsk ishockey