Pirates vandt "DM-finale-revanchen" for tredje gang i denne sæson

Aalborg er tilbage på sejrskurs efter en ganske sikker sejr i aften på 4-2 mod gæsterne fra Rungsted Seier Capital. Det var den tredje Pirates-sejr mod Rungsted i sæsonen og dermed har Aalborg overtaget over DM-finale-kollegerne fra i fjor.

Det var en klasseaktion fra Julian Jakobsen, der indledte scoringen i aften. Jakobsen brød ind gennem offensiv zone og forbi to modstandere, inden han flot fik vendt sig og fundet Kirill Kabanov, der let kunne sætte pucken ind til 1-0.

Der var spillet tre minutter og Aalborg satte yderligere trumf på mod det afbudsramte Rungsted-hold, der var så langt nede i folk, at Morten Jensen agerede forward.

Jeppe Jul Korsgaard talte efter fredagens kamp i Vojens om, at der var ”for meget sovs” inde foran modstanderens mål, men i aften var der mere konsekvens end sovs, da Jeppe Jul Korsgaard scorede under mål efter Carstensens fine oplæg.

Inden første periode var Aalborg på 3-0, da Julian Jakobsen og Højbjerg-brødrene pressede dybt i gæsternes zone. Martin Højbjerg afsluttede glimrende.

Rungsted pressede hårdt på i anden periodes start og Morten Jensen viste sine målscorerevner, da han skabte trafik inde foran mål og styrede Mathias Røndbjergs skud i nettet.

2541 tilskuere kunne se Rungsted arbejde hårdt for en yderligere reducering. Gæsterne kom dog ikke i mål med den opgave, før Lasse Bo Knudsen havde scoret et af sine ganske sjældne mål.

Det blev 4-1 lige over halvvejsmærket, hvor Aalborg satte en af sine lange ”signatur-angreb” i gang. Til sidst fik Lasse Bo Knudsen mulighed for et slagskud, som han hamrede op i nettaget bag Isak Wallin.

Aalborg var i fornuftig kontrol i den resterende del af kampen, men fik jaget en lille skræk i livet med godt tre minutter igen, da Tim Daly reducerede i powerplay for Rungsted, der dog ikke fik mere ud af jagten på point denne aften i Sparekassen Danmark Isarena.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herning-Rødovre Fem scoringer i anden periode gav 5-0-sejr til Blue Fox