Fynboerne vandt 4-3 over Aalborg og slog nordjyderne for anden gang på stribe i egen hule

For anden gang på stribe vandt Odense Bulldogs over Aalborg Pirates i Sparekassen Danmark Isarena.

Fynboerne har dermed definitivt brudt udebaneforbandelsen i Aalborg, hvor Bulldogs op til denne sæson ikke havde vundet i umindelige tider.

I dag lancerede Bulldogs et solidt comeback, og en timeout af Paul Thompson midt i kampen var måske det greb, der fik fynboerne til at blive inde i kampen. Godt greb af briten i en kamp, der fik en svensk matchvinder i Odenses 4-3-sejr.

Første periode var ganske rodet og ikke den store hockeyoplevelse.

Måske naturligt nok, eftersom de to mandskaber ikke havde været i spil i over en uge på grund af landsholdspausen.

Spillet skulle lige finde sin sammenhæng igen, og det kom lige så stille i anden periode, først hos hjemmeholdet Aalborg, der havde haft ”optisk” overlegenhed i første periode, men nu fik omsat en god periode i to scoringer.

Først via en omstilling, hvor Kirill Kabanov endte med at samle en returpuck op, som han lagde fint over til Trevor Gooch, der stille og roligt kunne lægge skiven i kassen bag Lekkas. Kort efter fandt Martin Højbjerg svenske Victor Rollin Carlsson med en perfekt pasning. Carlsson kvitterede med at hakke pucken op i nettet til 2-0.

Odense-træner Paul Thompson måtte have Aalborg-stormen til at aftage, og det lykkedes umiddelbart med en timeout, som fik bølgen af nordjyske angreb til at stoppe.

Emil Marcussen gik i infight med Nicolai Weichel, og det kostede Aalborg-forwarden to minutter mere i boksen end sin fynske kollega.

Fin Odense-powerplay og reducering ved Markus Jensen var konsekvensen af den Odense-powerplay og fynboerne var inde i kampen igen og sluttede hæderligt af i anden periode, inden fynboerne begyndte tredje periode med udligningen.

Igor Merezhko stod alt for fri inde foran mål set med Aalborg-øjne, og ukraineren udlignede til 2-2.

Intensiteten var cirka ti gange større end i første periode, og spillet bølgede frem og tilbage.

Det er noget, Oskar Drugge kan lide. Aalborg-backen stødte flot med frem, da Victor Rollin Carlsson sendte en pasning til sin svenske makker, der flåede pucken op i hjørnet.

Bulldogs var stadig med i kampen, og det var et helt andet fynsk hold end i den første halve time, der arbejdede hårdt for udligning. Og den kom med godt fire minutter, hvor vi så Gunars Skvorcovs brillere med flotte træk bag mål. Ligatopscoreren fandt Otto Nieminen med en perfekt pasning og finnen kvitterede med at score til 3-3.

Den stilling holdt til overtiden, hvor Odense slog kontra.

Gunars Skvorcovs lagde pucken ned omkring mål, og George Sørensen greb ind.

Noget uheldigt for Sørensen, der var langt ude af sit mål, ramlede pucken lige ud i staven på Jesper Thörnberg, der fra en spids vinkel sendte pucken op i nettaget.

3-4. Odense havde vundet i Aalborg igen.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Odense LANDSHOLDSTRØJER PÅ AUKTION: DEN PERFEKTE JULEGAVE