Jørgen Illemann stopper som sportschef, Sundquist får dobbeltrolle

Grundet øget arbejdspres fra det civile arbejde stopper Jørgen Illemann som sportschef i Rødovre Mighty Bulls.

I stedet overtager cheftræner Magnus Sundquist det fulde sportslige ansvar med rollen som både cheftræner og sportschef.

Det skriver Rødovre Mighty Bulls på sin hjemmeside. 

Illemann har fungeret som sportschef på frivilligt niveau i de seneste 9 sæsoner og har blandt andet haft til opgave at forhandle kontrakterne på plads med spillerne (eller deres agenter) ud fra de spillerønsker, som de forskellige trænere har haft til holdet. Derudover har han haft kontakten med Danmarks Ishockey Union omkring det sportslige samt en masse administrative opgaver omkring det sportslige. I sæsonerne med nye udenlandske trænere uden kendskab til Metal Ligaen har han derudover været med til at sætte danskerstammen på holdet.

Han kommer fortsat til at være inde over kontakten med ishockeyunionen og nogle af de administrative opgaver, men kontakten med spillere overtages fuldt ud af Sundquist.

Direktør Morten Nielsen om ændringerne:

- Vi skylder først og fremmest kæmpe tak til Jørgen for hans enorme indsats for ishockeyen i Rødovre, og jeg er meget glad for, at han fortsætter i en lidt mindre rolle. Få personer har så meget viden og så stor indsigt i mekanismerne i dansk ishockey som Jørgen har, og han har været – og er stadig – uundværlig i Rødovre.

- Jørgen har lagt ekstremt mange timer i klubben ved siden af sit civile arbejde, og det hele skal naturligvis hænge sammen, så vi har stor forståelse for, at Jørgen ønsker at trappe ned. Det har været på tale i noget tid, da Jørgen egentlig havde valgt at stoppe med ansættelsen af Magnus. Men han blev – særligt af Magnus - overtalt til at fortsætte, og jeg er meget glad for, at han har kunnet hjælpe til med at få Magnus godt på plads som cheftræner og nu til at overtage hele det sportslige ansvar.

- Magnus har stor erfaring i cheftrænerrollen og nogle klare ambitioner for, hvordan det sportslige skal opbygges, så vi er meget trygge ved at give det ekstra ansvar videre, og det er en af grundene til, at vi ansatte Magnus. Det er, ligesom med de tidligere trænere, ham der sætter holdet, men han kommer nu også til at stå for samtaler med spillerne, forhandling, dialogen om talentudvikling i samarbejde med RSIK og mange flere ting, fortæller Morten Nielsen.


CONTINENTAL CUP: Aalborg griber efter guldet i weekenden MORTEN JENSEN BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER FOR JANUAR