Esbjerg-veteranen glæder sig over Brady Shaws målfarlighed, men vil gerne se lidt mere skarphed i egen zone

Esbjerg-veteranen Sune Hjulmand ser ind i muligheden for at sikre sig sit tredje mesterskab med hjerteklubben, og som altid er Hjulmand - også under Jason Jaspers - en loyal arbejdsmand, der passer ind, hvor han bliver sat ind. 

Således også i kampen tirsdag aften i Herlev, hvor Hjulmand trods en sikker 5-0 havde visse forbehold for Esbjergs spil, selv om det var blevet til en storsejr.

- Vi skal altid huske på, at en 5-0-sejr også er lig med en god målmandspræstation. Vi har to gode målmænd i truppen, og i dag redder Thomas (Lillie) os altså et par gange. Vi skal også steppe op i vores egen zone, for de kommer lidt for let forbi os indimellem, sagde Hjulmand til TV2 Sport efter kampen tirsdag aften, hvor han også blev spurgt til Esbjergs meget solide statistik mod Herlev.

Vestjyderne har vundet samtlige fire kampe og står med en samlet målscore på 22-3 mod Herlev i indeværende sæson. Og det kan sagtens ligne en kvartfinale mellem tirsdagens to kombattanter. 

- Forskellen mellem os og Herlev? Vi scorer mål og har mange gode typer, der hælder den ind. Brady Shaw spiller måske ikke sin bedste kamp i dag og hvad laver han? Måske tre point alligevel? Men vi tænker slet ikke over kvartfinalen endnu, bare over at få den bedste placering på vej ind i slutspillet, lød det fra Hjulmand. 

Esbjerg spiller fredag aften i det traditionsrige opgør mod Herning, der kommer forbi Granly Hockey Arena. 


VIDEO: Christian Mieritz i herligt interview med White Hawks børne-TV VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Esbjerg