Lassen respekterede Esbjerg-kaptajnen gennem hele sin karriere

Det var en af de mere markante spillere i Metal Ligaen, der stoppede i går, da Lasse Lassen sagde farvel til ishockey-karrieren for at "gå civilt". De mange afskedshilsner til angriber fra både med- og modspillere og fans fra både Herning og modstanderklubberne vidner om, at Lassen var en populær fyr. 

Herning Folkeblad har spurgt Lassen om, hvem hans yndlingsmodstander igennem karrieren har været og her nævner Lasse Lassen et andet "klubikon" fra Metal Ligaen.

- Det må være Sune Hjulmand fra Esbjerg. Vi er samme årgang og har fulgtes ad op igennem ungdomsårene og på eliteniveau. Jeg er ret sikker på, at han er den spiller, jeg har stået over for flest gange.

- Sune er en god ven, en fantastisk fighter, en klublegende i Esbjerg, og han har været med til at presse mig. Mod ham er der altid blevet tacklet lidt hårdere, men kampene er altid afsluttet med en krammer og stor respekt for hinanden. Jeg har også været heldig at have ham som medspiller på ungdomslandsholdene, siger Lasse Lassen. 

Han glæder sig også over, at han nåede at blive mester sammen med brormand Stefan og nævner deltagelsen ved U20-VM 2008 som et af højdepunkterne i karrieren. Her mødte Danmark et canadisk hold pakket med kommende NHL-stjerner som Brad Marchand, Claude Giroux, Drew Doughty og John Tavares. 

Lassen nåede 550 kampe i den bedste danske liga ifølge Eliteprospects.com. 


Blue Fox sælger også støttebilletter Frederikshavn har solgt 450 støttebilletter