Herning har fået mange tilkendegivelser fra folk, der gerne vil hjælpe

Herning Blue Fox kæmper ligesom de øvrige danske klubber også hårdt for at holde skruen i vandet frem mod den kommende sæson. Midtjyderne har derfor også lanceret en støttebillet, som kan købes for at give Blue Fox ekstra støtte. 

Herning Blue Fox skriver således: 

Heldigvis har vi fået mange tilkendegivelser og henvendelser fra alle Jer derude, som med et bankende blå-gult hjerte ønsker at være med til at støtte Byens Rødder. Det er en uvurderlig støtte, som vil sikre at én af landets allerstørste hockeykulturer fortsat kan give jer masser af gode hockeyoplevelser. Det er også en støtte til fortsat at have en klub, som for mange spillere også har formet hockeyen til at blive en del af deres liv. Og derfor er vi mange der står sammen FOR HERNING - FOR HOLDET - FOR EVIGT.

Vi har sat 5000 støttebilletter á kr. 150,- til salg, og hver en solgt støttebillet er en donation lige der hvor den hjælper allermest. For hver købt støttebillet til Byens Rødder har du et lod med i lodtrækningen om effekter fra nogen af Byens Rødder – nær som fjern (køber du eksempelvis 10 støttebilletter - har du 10 lodder med i lodtrækningen). Du kan også vælge at give din støtte på Mobilepay 662945, husk at skriv dit navn og mobilnummer til betalingen, hvis du vil deltage i lodtrækningen om de unikke effekter, der efterhånden kommer i puljen.

Det er en meget svær og surrealistisk situation vi alle sammen befinder os i, så derfor er det også med stor ydmyghed, at vi takker dig for dit store hjerte for Byens Rødder. Pas rigtigt godt på Jer selv indtil vi igen ses til fart, spænding og masser af action på Kvik hockey Arena!

KØB STØTTEBILLETTEN HER


STATUS - FREDERIKSHAVN - sæsonen de aldrig vil glemme Sune Hjulmand var Lasse Lassens yndlingsmodstander