Backen siger farvel af personlige årsager

Esbjerg Energy og den svenske back Jonathan Léman afbryder samarbejdet.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

- Jonathan har af personlige årsager ønsket at blive løst fra sin kontrakt med Esbjerg Energy, og vi har derfor efter gensidig aftale ophævet samarbejdet med øjeblikkelig virkning, fortæller bestyrelsesformand Søren Toft Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Den 24-årige svensker indgik i sommers en aftale med Esbjerg Energy, som nu ophæves. Derfor forlader Jonathan Léman Vestjylland.

- Vi er opmærksomme på Jonathan Lémans kompetencer og vil gerne takke ham for samarbejdet, som desværre blev kort. Vi ønsker det bedste for ham, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske ham al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Energy-formanden.

Med tabet af Jonathan Léman er vestjyderne blevet en back færre i truppen, der nu rummer en målmand, to backs og tre forwards med udenlandske pas. Truppen kan maksimalt indeholde otte imports.

- Vi har allerede påbegyndt arbejdet med at erstatte Jonathan Lémans kompetencer i truppen. Markedet rummer mange muligheder, men det er altid vanskeligt at spå om, hvor hurtigt det rigtige match vil dukke op, men vi håber på, at han hurtigt vil blive erstattet, slutter Søren Toft Mathiasen.

 


STREAM: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Red Bull München